Events
Følg med i de spændende events, som udstillerne har på deres stande i løbet af BYGGERI´18. Vær opmærksom på, at listen opdateres løbende helt frem til og under messen.

 

Tirsdag den 13. marts 2018


Firmanavn Tid Emne Beskrivelse
Icopal Danmark ApS 09:30Vind gavekort på kr. 500Montér undertagstilbehør på tid! Vinder udtrækkes hver dag kl. 13 og kl. 16
Icopal Danmark ApS 09:30Vind en iPhone XUdfyld konkurrenceflyer ved Icopals isbod og deltag i konkurrencen om en iPhone X
Monier A/S09:30Danmarks stærkeste håndværker. Vind 500 kr.Stærkmandskonkurrence. Hvor længe kan du holde en B&C 25 tagsten i strakt arm? Dagens 3 stærkeste vinder hver et SuperGavekort til en værdi af kr. 500,-. Vinderne kåres kl. 16:00.
Knauf A/S09:30Vind en tur for 2 til Formel 1 i BelgienKonkurrence: Deltag i konkurrencen om en rejse for 2 til Formel 1 i Spa, Belgien. Udfyld konkurrenceskemaet i Knauf baren.
Monier A/S09:30Vind en iPhone XUdfyld en konkurrenceflyer ved baren på Moniers stand og deltag i konkurrencen om en iPhone X.
Hitachi Power Tools Denmark A/S09:30Vind 36V Hitachi maskinerSvar på et enkelt spørgsmål og vær med i lodtrækningen om: 1. Boreskruemaskine, slagskruemaskine og rundsav 36V. 2. Boreskruemaskine og slagskruemaskine 36V. 3. Boreskruemaskine 36V. Vinderne trækkes efter messen.
DEWALT09:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid
IRWIN09:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS topssav og deltag i konkurrencen om en rejse til Nascar US.
IRWIN10:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Stanley10:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Bøjsø Døre og Vinduer A/S10:00Konkurrence - vind en helikoptertur Besøg Bøjsø Døre & Vinduer og deltag i konkurrencen om en helikoptertur. Hos os kan du opleve vores håndlavede døre & vinduer af højeste kvalitet i Sibirisk lærk, og se hvordan vi håndkitter. Vi glæder os til at møde dig!
Knauf A/S10:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Knauf A/S10:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
Rigtige Mænd10:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Isola as10:00FrisørKom og få en gratis klipning af en frisør hos Isola as
DEWALT10:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Cembrit A/S10:30Dyst med Hjalte og TjelleHvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved at klippe planker med en Cembrit Håndklipper. Kan du slå Hjalte og Tjelles bedste resultat?
fischer a/s10:30Uddeling af fischer værktøjskasserDe første 50 personer, der kommer på fischer standen kl. 10:30 får en flot fischer værktøjskasse med hjem, helt gratis.
Knauf A/S10:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
IRWIN10:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN11:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
PEFC Danmark11:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER11:005-kampen med Hjalte og TjelleHjalte og Tjelle (kendt fra DR) står i spidsen for 5-kampen og er tilstede på BYGGERI’18 tirsdag 13. marts for at sætte deres tider på fem udfordringer. Hos Saint-Gobain skal de dyste i “Skru op for fremtiden", et digitalt spil.
Stanley11:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Jackon Danmark A/S11:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH11:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
DS Stålprofil A/S11:00DS Black Jack Vi giver vores kunder gode kort på hånden, så kig forbi stand A-1036 og deltag i vores DS Black Jack Event! Vi glæder os til at se dig...
iTOOLS I/S11:305-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S11:305-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
DEWALT11:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Cembrit A/S11:305-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rationel Vinduer A/S11:305-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S11:305-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
IRWIN11:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN12:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Jackon Danmark A/S12:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Stanley12:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
DEWALT12:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S12:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
IRWIN12:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN13:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Knauf A/S13:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Robert Bosch A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Cembrit A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rigtige Mænd13:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Egernsund Tegl13:00Bag værketSønderjyske Katja Stock fra Den Store Bagedyst bager minimursten på vores stand hver dag fra kl. 13.00-16.00. Få en smagsprøve på murstenene og en snak om de utallige muligheder der findes med tegl. Duft dig frem!
Saint-Gobain Danmark A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER13:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Er du bedre?
Stanley13:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Jackon Danmark A/S13:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT13:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN13:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN14:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
SWEDOOR14:00Konkurrence - VIND SONOS PLAY:1HAR DU DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE SWEDOOR DØRMAND? Kom og tilmeld dig og resten af dit sjak til vores nye håndværkerklub ”DIN DØRMAND”. Tilmeld dig på SWEDOOR’s stand A-1540 inden kl 13:30. Vinderen trækkes hver dag kl. 14:00
Jackon Danmark A/S14:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH14:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley14:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige Søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Knauf A/S14:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
PEFC Danmark14:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB)14:00Tre hurtige om byggeaffaldKom på VHGBs stand og løs tre hurtige spørgsmål om byggeaffald. Så kan du være med i lodtrækningen om en lille præmie hver messedag. Vi håber, at vi ses på BYGGERI ´18.
DEWALT14:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN14:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN15:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER15:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Måske er der endda gevinst.
iTOOLS I/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
Stanley15:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige Søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Jackon Danmark A/S15:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Cembrit A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rigtige Mænd15:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Rationel Vinduer A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
DEWALT15:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN15:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
Jackon Danmark A/S16:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH16:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley16:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige Søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Stanley17:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med Stanelys værktøj og deltag i de daglige søm-og/savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.

Onsdag den 14. marts 2018


Firmanavn Tid Emne Beskrivelse
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER09:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Måske er der endda gevinst.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER09:003D modeller gør byggeriet lidt nemmereKom og hør mere om, hvordan interaktive 3D bygningsinformationsmodeller (BIM) gør byggeriet lidt nemmere.
DEWALT09:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S09:30Vind en tur for 2 til Formel 1 i BelgienKonkurrence: Deltag i konkurrencen om en rejse for 2 til Formel 1 i Spa, Belgien. Udfyld konkurrenceskemaet i Knauf baren.
Hitachi Power Tools Denmark A/S09:30Vind 36V Hitachi maskinerSvar på et enkelt spørgsmål og vær med i lodtrækningen om: 1. Boreskruemaskine, slagskruemaskine og rundsav 36V. 2. Boreskruemaskine og slagskruemaskine 36V. 3. Boreskruemaskine 36V. Vinderne trækkes efter messen.
Monier A/S09:30Vind en iPhone XUdfyld en konkurrenceflyer ved baren på Moniers stand og deltag i konkurrencen om en iPhone X.
Icopal Danmark ApS 09:30Vind gavekort på kr. 500Montér undertagstilbehør på tid! Vinder udtrækkes hver dag kl. 13 og kl. 16
Monier A/S09:30Danmarks stærkeste håndværer. Vind 500 kr.Stærkmandskonkurrence. Hvor længe kan du holde en B&C 25 tagsten i strakt arm? Dagens 3 stærkeste vinder hver et SuperGavekort til en værdi af kr. 500,-. Vinderne kåres kl. 16:00.
Icopal Danmark ApS 09:30Vind en iPhone XUdfyld konkurrenceflyer ved Icopals isbod og deltag i konkurrencen om en iPhone X
IRWIN09:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
Conteco A/S10:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
IRWIN10:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Knauf A/S10:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
Cembrit A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rigtige Mænd10:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Bøjsø Døre og Vinduer A/S10:00Konkurrence - vind en helikopterturBesøg Bøjsø Døre & Vinduer og deltag i konkurrencen om en helikoptertur. Hos os kan du opleve vores håndlavede døre & vinduer af højeste kvalitet i Sibirisk lærk, og se hvordan vi håndkitter. Vi glæder os til at møde dig!
Knauf A/S10:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Robert Bosch A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER10:00DEMO af TAG beregnerUndgå fejl, der koster penge og tid. Vi tilbyder dig en løsning til design af flade tage, der optimerer din hverdag. Kom og hør om beregningsprogrammet fra kl. 10-15.
Saint-Gobain Danmark A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Stanley10:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Isola as10:00FrisørKom og få en gratis klipning, af en frisør hos Isola as
DEWALT10:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S10:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
fischer a/s10:30Uddeling af fischer værktøjskasserDe første 50 personer, der kommer på fischer standen kl. 10:30 får en flot fischer værktøjskasse med hjem, helt gratis.
IRWIN10:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US
IRWIN11:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
PEFC Danmark11:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER11:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Måske er der endda gevinst.
Stanley11:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Wedi GmbH11:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
DS Stålprofil A/S11:00DS Black Jack Vi giver vores kunder gode kort på hånden, så kig forbi stand A-1036 og deltag i vores DS Black Jack Event! Vi glæder os til at se dig...
Jackon Danmark A/S11:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT11:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN11:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US
IRWIN12:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER12:003D modeller gør byggeriet lidt nemmereKom og hør mere om, hvordan interaktive 3 D bygningsinformationsmodeller (BIM) gør byggeriet lidt nemmere.
Jackon Danmark A/S12:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Lindab A/S12:00Gode kundeoplevelserHør marketingchef Heino Juhl fortælle om, hvordan Linndab arbejder med gode kundeoplevelser gennem projektet "Lindab lytter".
Stanley12:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Lindab A/S12:00Mød landsholsspiller - SønderjyskE IshockeyMød landsholdsspiller Thomas Spelling fra SønderjyskE Ishockey. Få en snak og deltag i konkurrencen om 1 x gave med 10 VIP billetter og 2 x 10 alm. billetter til SønderjyskE´s kampe hvor Lindab er sponsor.
DEWALT12:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S12:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
IRWIN12:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en en rejse til NASCAR US.
IRWIN13:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S13:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Knauf A/S13:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Rationel Vinduer A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rigtige Mænd13:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Cembrit A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Egernsund Tegl13:00Bag værketSønderjyske Katja Stock fra Den Store Bagedyst bager minimursten på vores stand hver dag fra kl. 13.00-16.00. Få en smagsprøve på murstenene og en snak om de utallige muligheder der findes med tegl. Duft dig frem!
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER13:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Måske er der endda gevinst.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER13:00DEMO af TAG beregnerUndgå fejl, der koster penge og tid. Vi tilbyder dig en løsning til design af flade tage, der optimerer din hverdag. Kom og hør om beregningsprogrammet fra kl. 10-15.
iTOOLS I/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
Stanley13:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Jackon Danmark A/S13:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT13:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN13:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN14:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
SWEDOOR14:00Konkurrence - VIND SONOS PLAY:1HAR DU DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE SWEDOOR DØRMAND? Kom og tilmeld dig og resten af dit sjak til vores nye håndværkerklub ”DIN DØRMAND”. Tilmeld dig på SWEDOOR’s stand A-1540 inden kl 13:30. Vinderen trækkes hver dag kl. 14:00
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
Jackon Danmark A/S14:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH14:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley14:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Knauf A/S14:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB)14:00Tre hurtige om byggeaffaldKom på VHGBs stand og løs tre hurtige spørgsmål om byggeaffald. Så kan du være med i lodtrækningen om en lille præmie hver messedag. Vi håber, at vi ses på BYGGERI ´18.
PEFC Danmark14:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER14:303D modeller gør byggeriet lidt nemmereKom og hør mere om, hvordan interaktive 3 D bygningsinformationsmodeller (BIM) gør byggeriet lidt nemmere.
DEWALT14:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN14:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN15:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER15:00DYST 5-kampen imod Hjalte & TjelleTest din håndværker skills. Kan du slå Hjalte & Tjelle i vores digitale game? Dyst imod deres tid i “Skru op for fremtiden". Måske er der endda gevinst.
Saint-Gobain Danmark A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Stanley15:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Jackon Danmark A/S15:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Rigtige Mænd15:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Cembrit A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Robert Bosch A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
IRWIN15:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US
DEWALT15:30Skru 5 skruer på tid! Præmier til dagens ogSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Jackon Danmark A/S16:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH16:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley16:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
IRWIN16:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S16:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!

Torsdag den 15. marts 2018


Firmanavn Tid Emne Beskrivelse
IRWIN09:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
DEWALT09:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S09:30Vind en tur for 2 til Formel 1 i BelgienKonkurrence: Deltag i konkurrencen om en rejse for 2 til Formel 1 i Spa, Belgien. Udfyld konkurrenceskemaet i Knauf baren.
Hitachi Power Tools Denmark A/S09:30Vind 36V Hitachi maskinerSvar på et enkelt spørgsmål og vær med i lodtrækningen om: 1. Boreskruemaskine, slagskruemaskine og rundsav 36V. 2. Boreskruemaskine og slagskruemaskine 36V. 3. Boreskruemaskine 36V. Vinderne trækkes efter messen.
Icopal Danmark ApS 09:30Vind gavekort på kr. 500Montér undertagstilbehør på tid! Vinder udtrækkes hver dag kl. 13 og kl. 16
Monier A/S09:30Danmarks stærkeste håndværker. Vind 500 kr.Stærkmandskonkurrence. Hvor længe kan du holde en B&C 25 tagsten i strakt arm? Dagens 3 stærkeste vinder hver et SuperGavekort til en værdi af kr. 500,-. Vinderne kåres kl. 16:00.
Icopal Danmark ApS 09:30Vind en iPhone XUdfyld konkurrenceflyer ved Icopals isbod og deltag i konkurrencen om en iPhone X
Monier A/S09:30Vind en iPhone XUdfyld en konkurrenceflyer ved baren på Moniers stand og deltag i konkurrencen om en iPhone X.
Knauf A/S10:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
Cembrit A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rigtige Mænd10:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Bøjsø Døre og Vinduer A/S10:00Konkurrence - vind en helikopterturBesøg Bøjsø Døre & Vinduer og deltag i konkurrencen om en helikoptertur. Hos os kan du opleve vores håndlavede døre & vinduer af højeste kvalitet i Sibirisk lærk, og se hvordan vi håndkitter. Vi glæder os til at møde dig!
Knauf A/S10:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Rationel Vinduer A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
iTOOLS I/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
Stanley10:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
IRWIN10:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S10:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Isola as10:00FrisørKom og få en gratis klipning af en frisør hos Isola as
DEWALT10:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S10:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
fischer a/s10:30Uddeling af fischer værktøjskasserDe første 50 personer, der kommer på fischer standen kl. 10:30 får en flot fischer værktøjskasse med hjem, helt gratis.
IRWIN10:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN11:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
PEFC Danmark11:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Stanley11:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
DS Stålprofil A/S11:00DS Black Jack Vi giver vores kunder gode kort på hånden, så kig forbi stand A-1036 og deltag i vores DS Black Jack Event! Vi glæder os til at se dig...
Wedi GmbH11:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Jackon Danmark A/S11:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT11:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN11:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN12:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Jackon Danmark A/S12:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Stanley12:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Lindab A/S12:00Mød Great Place to WorkHør Jakob Lundvig fra Great Place to Work. I 2017 blev Lindab certificeret til at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Hør Jakob Lundvigs bud på, hvad de bedste arbejdspladser har til fælles.
Lindab A/S12:00Gode kundeoplevelserHør marketingchef Heino Juhl fortælle om, hvordan Linndab arbejder med gode kundeoplevelser gennem projektet "Lindab lytter".
DEWALT12:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S12:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
IRWIN12:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN13:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S13:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Egernsund Tegl13:00Bag værketSønderjyske Katja Stock fra Den Store Bagedyst bager minimursten på vores stand hver dag fra kl. 13.00-16.00. Få en smagsprøve på murstenene og en snak om de utallige muligheder der findes med tegl. Duft dig frem!
Rigtige Mænd13:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Cembrit A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Robert Bosch A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Knauf A/S13:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Svalk Handel ApS13:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Saint-Gobain Danmark A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Stanley13:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og savkonkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjspræmier.
Stanley13:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Jackon Danmark A/S13:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT13:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Svalk Handel ApS13:30Retro skydedørs beslag demo.Kom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Svalk Handel ApS13:30CT1 Konkurrence - Mange spændende præmierBesøg CT1 standen og deltag i vores CT1 konkurrence. Der er mange spændende præmier. Stand A-134.
IRWIN13:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN14:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Svalk Handel ApS14:00Gipsvinkel med sikkerhedsprofil.Smutter kniven, rammer den midterskinnen - og ikke hånden!!! Kom og få en demo af den nye sikkerheds gipsvinkel fra SVALK.
Svalk Handel ApS14:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Svalk Handel ApS14:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB)14:00Tre hurtige om byggeaffaldKom på VHGBs stand og løs tre hurtige spørgsmål om byggeaffald. Så kan du være med i lodtrækningen om en lille præmie hver messedag. Vi håber, at vi ses på BYGGERI ´18.
PEFC Danmark14:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Knauf A/S14:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
SWEDOOR14:00Konkurrence - VIND SONOS PLAY:1HAR DU DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE SWEDOOR DØRMAND? Kom og tilmeld dig og resten af dit sjak til vores nye håndværkerklub ”DIN DØRMAND”. Tilmeld dig på SWEDOOR’s stand A-1540 inden kl 13:30. Vinderen trækkes hver dag kl. 14:00
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
Jackon Danmark A/S14:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH14:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley14:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
DEWALT14:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Svalk Handel ApS14:30Multi Solve DEMOKOM OG FÅ EN DEMO AF VORES, IKKE-AGGRESSIVTUNIVERSAL OPLØSNINGSMIDDEL MED FREMRAGENDE AFFEDTENDE EGENSKABER. MED UDBREDT ANVENDELSE I BYGGERI-, AUTOMOBIL-,KONSTRUKTIONS-, HOTEL- OG MALERBRANCHERNE.
IRWIN14:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN15:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Svalk Handel ApS15:00vind spændende præmier på SVALK standenBesøg SVALK standen og deltag i vores RETRO konkurrence. Der er mange spændende præmier.
Svalk Handel ApS15:00vind spændende præmier på SVALK standenBesøg SVALK standen og deltag i vores RETRO konkurrence. Der er mange spændende præmier.
Rationel Vinduer A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rigtige Mænd15:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Cembrit A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
iTOOLS I/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
Stanley15:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Jackon Danmark A/S15:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
DEWALT15:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN15:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN16:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S16:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Jackon Danmark A/S16:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH16:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Stanley16:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.

Fredag den 16. marts 2018


Firmanavn Tid Emne Beskrivelse
DEWALT09:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Icopal Danmark ApS 09:30Vind gavekort på kr. 500Montér undertagstilbehør på tid! Vinder udtrækkes hver dag kl. 13 og kl. 16
Monier A/S09:30Danmarks stærkeste håndværker. Vind 500 kr.Stærkmandskonkurrence. Hvor længe kan du holde en B&C 25 tagsten i strakt arm? Dagens 3 stærkeste vinder hver et SuperGavekort til en værdi af kr. 500,-. Vinderne kåres kl. 16:00.
Monier A/S09:30Vind en iPhone XUdfyld en konkurrenceflyer ved baren på Moniers stand og deltag i konkurrencen om en iPhone X.
Icopal Danmark ApS 09:30Vind en iPhone XUdfyld konkurrenceflyer ved Icopals isbod og deltag i konkurrencen om en iPhone X
Knauf A/S09:30Vind en tur for 2 til Formel 1 i BelgienKonkurrence: Deltag i konkurrencen om en rejse for 2 til Formel 1 i Spa, Belgien. Udfyld konkurrenceskemaet i Knauf baren.
Svalk Handel ApS09:30Retro skydedørs beslag demo.Kom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Hitachi Power Tools Denmark A/S09:30Vind 36V Hitachi maskinerSvar på et enkelt spørgsmål og vær med i lodtrækningen om: 1. Boreskruemaskine, slagskruemaskine og rundsav 36V. 2. Boreskruemaskine og slagskruemaskine 36V. 3. Boreskruemaskine 36V. Vinderne trækkes efter messen.
Svalk Handel ApS09:30CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
IRWIN09:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN10:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S10:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Svalk Handel ApS10:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Bøjsø Døre og Vinduer A/S10:00Konkurrence - vind en helikopterturBesøg Bøjsø Døre & Vinduer og deltag i konkurrencen om en helikoptertur. Hos os kan du opleve vores håndlavede døre & vinduer af højeste kvalitet i Sibirisk lærk, og se hvordan vi håndkitter. Vi glæder os til at møde dig!
Svalk Handel ApS10:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Knauf A/S10:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Robert Bosch A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Cembrit A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Knauf A/S10:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
Rigtige Mænd10:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Saint-Gobain Danmark A/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S10:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER10:00DEMO af TAG beregnerUndgå fejl, der koster penge og tid. Vi tilbyder dig en løsning til design af flade tage, der optimerer din hverdag. Kom og hør om beregningsprogrammet fra kl. 10-15.
Stanley10:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Isola as10:00FrisørKom og få, en gratis klipning af en frisør, hos Isola as
DEWALT10:30Skru 5 skruer på tid! Præmier til dagens ogSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S10:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
fischer a/s10:30Uddeling af fischer værktøjskasserDe første 50 personer, der kommer på fischer standen kl. 10:30 får en flot fischer værktøjskasse med hjem, helt gratis.
Svalk Handel ApS10:30Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Svalk Handel ApS10:30CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
IRWIN10:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
IRWIN11:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Svalk Handel ApS11:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Svalk Handel ApS11:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
PEFC Danmark11:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
DS Stålprofil A/S11:00DS Black Jack Vi giver vores kunder gode kort på hånden, så kig forbi stand A-1036 og deltag i vores DS Black Jack Event! Vi glæder os til at se dig...
Wedi GmbH11:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Jackon Danmark A/S11:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Stanley11:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
DEWALT11:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
IRWIN11:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
Svalk Handel ApS11:30CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Svalk Handel ApS11:30Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Svalk Handel ApS12:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddelKom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Svalk Handel ApS12:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Stanley12:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Lindab A/S12:00Gode kundeoplevelserHør marketingchef Heino Juhl fortælle om, hvordan Linndab arbejder med gode kundeoplevelser gennem projektet "Lindab lytter".
Lindab A/S12:00Bæredygtigt byggeri og BIMHør Thomas Engholt fra Arkitema Architects. Bliv klogere på bæredygtigt byggeri og hør, hvordan du kan optimere dit byggeri med BIM.
Lindab A/S12:00Gode kundeoplevelserHør marketingchef Heino Juhl fortælle om, hvordan Linndab arbejder med gode kundeoplevelser gennem projektet "Lindab lytter".
Jackon Danmark A/S12:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
IRWIN12:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
IRWIN12:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
DEWALT12:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Knauf A/S12:30DEMO: 30% hurtigere opbygning af indervæggeDemonstration af Click skinne: ergonomisk skinnesystem til opbygning af gipsvægge. Stolperne klikkes på plads uden brug af værktøj, i stående arbejdsstilling. Indbygget fiksering og stolpeafstand. 30% hurtigere montage af gipsvæg.
Cembrit A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Egernsund Tegl13:00Bag værketSønderjyske Katja Stock fra Den Store Bagedyst bager minimursten på vores stand hver dag fra kl. 13.00-16.00. Få en smagsprøve på murstenene og en snak om de utallige muligheder der findes med tegl. Duft dig frem!
Rigtige Mænd13:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Rigtige Mænd13:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Rationel Vinduer A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
Robert Bosch A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Knauf A/S13:00Få din egen racerkarikatur på Knauf standenProfessionel karikaturtegner er på standen til at tegne dig i en Formel 1, som også kan opleves på Knauf standen. Book tid i Knauf baren.
Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER13:00DEMO af TAG beregnerUndgå fejl, der koster penge og tid. Vi tilbyder dig en løsning til design af flade tage, der optimerer din hverdag. Kom og hør om beregningsprogrammet fra kl. 10-15.
iTOOLS I/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Saint-Gobain Danmark A/S13:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
Jackon Danmark A/S13:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Stanley13:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
IRWIN13:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
Conteco A/S13:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
Conteco A/S13:00Vind produkter til en værdi af 15.000kr!Konkurrencen løber i hele messeperioden: Vi trækker lod om produkter til en værdi af 15.000kr efter endt messe. Deltag ved at "LIKE" vores facebookside: Conteco - Beton til din Bolig! Hvor kan du bruge Conteco? Kom og hør mere!
IRWIN13:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
DEWALT13:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
Hörmann Danmark A/S14:00Vind en Port - Pokal finale billeter Tjek din lodseddel om du har vundet. 1. Præmie Port med motor 2. 10 x 2 Pokalfinale billetter. 3. 100 x BBQ Silver lighter.
SWEDOOR14:00Konkurrence - VIND SONOS PLAY:1HAR DU DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE SWEDOOR DØRMAND? Kom og tilmeld dig og resten af dit sjak til vores nye håndværkerklub ”DIN DØRMAND”. Tilmeld dig på SWEDOOR’s stand A-1540 inden kl 13:30. Vinderen trækkes hver dag kl. 14:00
Stanley14:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Svalk Handel ApS14:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel.Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Jackon Danmark A/S14:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Wedi GmbH14:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Svalk Handel ApS14:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
PEFC Danmark14:00Plant et træ til fremtidens BYGGERI!De danske byggecentre boomer med PEFC-certificeret bæredygtigt træ. Kom forbi vores stand og plant et træ til fremtidens BYGGERI. Få et lynkursus på 10 min. om PEFC og vigtigheden af at bruge bæredygtigt træ i byggeriet.
Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB)14:00Tre hurtige om byggeaffaldKom på VHGBs stand og løs tre hurtige spørgsmål om byggeaffald. Så kan du være med i lodtrækningen om en lille præmie hver messedag. Vi håber, at vi ses på BYGGERI ´18.
Knauf A/S14:00DEMO:Skruefast 1-lagsløsning til indervæggeDemonstration af Ultra Board®, Danmarks nok stærkeste byggeplade til 1-lagsløsninger. Skruefast: op til 33kg direkte i skrue; 60 kg i plus. Skæres med en gipskniv. Samme plade til alle rum - også vådrum. Skrue- eller klammemontage
IRWIN14:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
IRWIN14:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US.
DEWALT14:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Saint-Gobain Danmark A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenSkru op for fremtiden Her mødes den fysiske og den virtuelle verden i et augmented reality. Skru virtuelle skruer i væggen på tid. Kom og test dine håndværker-skills!
iTOOLS I/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenDuel på højtryk-skruepistol Byggeri-Western. Duel på verdens hurtigste højtryk-skruepistol (MAX HVR41). Reglen er simpel: Duellanten som tømmer magasinet først, ridder bort mod solnedgangen som vinder. Må den hurtigste mand vinde
Jackon Danmark A/S15:00DEMO: Jackon Thermomur® & Jackon ThermodrænNyheden Jackon Thermodræn® (nomineret til Byggeriets Miljøpris) & det komplette byggesystem Jackon Thermomur® vil blive gennemgået fra A-Z samt demonstreret ved live opbygning.
Stanley15:00VIND STANLEY VærktøjTest dine evner med STANLEYS værktøj og deltag i de daglige søm-/og sav konkurrencer, hvor vi udlodder fede værktøjs præmier.
Fermacell Scandinavia 15:00VIND: Sonos højttalerVær med i lodtrækningen om 3 Sonos højttalere! Find stand E6905 og vær med i lodtrækningen. Vinderne trækkes fredag kl 15. 1. præmie: 1x Sonos 5 2. præmie: 1x Sonos 3 3. præmie: 1x Sonos 1
Cembrit A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagen34,7 cm på øjemål Hvem er bedst til at klippe planker på øjemål? Udfordringen hos Cembrit går ud på at komme nærmest 34,7 cm ved 10 klipninger med en Cembrit Håndklipper.
Rigtige Mænd15:00Rigtige Mænd - hele dagen!Vind hver time. Tap din mester én over nakken, giv din kollega klaps i at være hurtig på knapperne og smadre din konkurrent i at tage kejler. Mød de Rigtige Mænd fra TV og vis os, at du er en rigtig mand.
Svalk Handel ApS15:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Svalk Handel ApS15:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel.Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Robert Bosch A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenLøft af Bosch Prøv kræfter med Bosch’s styrketest. I en dyst på styrke og udholdenhed finder vi ud af, hvem der kan løfte en Bosch borehammer på op til 27 kg flest gange over hovedet på 30 sekunder.
Rationel Vinduer A/S15:005-Kamp på BYGGERI'18 - hele dagenMontageklar – hvor let kan det være! Det skal være nemt for håndværkerne at montere et vindue. Du kan selv opleve, hvor let det kan være at adskille rammen fra karmen og blive montageklar, når man først har prøvet det én gang.
IRWIN15:00VIND Ford Ranger Pick UpIRWIN værktøj sælges nu i flere Byggemarkeder end nogensinde før og det vil vi gerne fejre! Kig ind forbi standen og hør hvordan du deltager i lodtrækningen om at vinde din helt egen FORD RANGER PICK UP. Glæder os til at se dig.
IRWIN15:30VIND TUR TIL NASCAR USKom ind på standen og prøv IRWINS Topsav og deltag i konkurrencen om en rejse til NASCAR US
DEWALT15:30Drive 5 skruekonkurrenceSkru 5 skruer på tid! Præmier til dagens og messens bedste tid!
Wedi GmbH16:00gulvvarme med wedi - hurtig og 100% vandtætØnsket om et "hyggeligt" badeværelse i form af et smukt design såvel som gulvvarme er i dag almindeligt. wedi byggeplader og wedi bruseløsninger er velegnet til brug under gulvvarme systemer.
Svalk Handel ApS16:00CT1 demo - Et unik tætningsmiddel.Kom og oplev det nye unikke tætnings- fuge- og klæbemiddel CT1. En højteknologisk nyhed på det danske marked. Miljørigtigt og godkendt af NAAF (Norges astma og allergiforbund) Optimalt resultat under alle forhold.
Svalk Handel ApS16:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.
Svalk Handel ApS16:00Retro skydedørs beslag demoKom og få en gennemgang af vores nye spændende RETRO skydedørs beslag.