ForordResponsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

Velkommen til BYGGERI’18 og Den bæredygtige vej

Så bliver dørene igen slået op til BYGGERI-messen i MESSE C, Fredericia fra den 13. til 16. marts 2018. BYGGERI-messen er som altid stedet, hvor de nyeste idéer og bedste produkter fremvises for byggeriets fagfolk.

Der er med rette altid høje forventninger til Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, og dette lægger naturligvis et vist forventningspres, som vi håber vi endnu engang kan leve op til. I alle tilfælde glæder vi os til, at byde hjertelig velkommen til fire, på mange måder spændende og begivenhedsrige, branchedage på BYGGERI’18.

Byggeriets showroom

BYGGERI-messen er showroom for hele branchen, lige fra arkitekten til leverandøren af vægmaling. Branchens førende materialeproducenter vil være til stede og vil overfor den øvrige del af byggebranchen præsentere nye innovative produkter, så man ved selvsyn og egne hænder kan få dokumenteret deres egnethed. Lige fra messen for første gang slog dørene op, i 1985, har BYGGERI-messen været et udstillingsvindue for branchens absolut bedste leverandører – og sådan vil det fortsat være.

I år vil der være særligt fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi, og det vil som altid være spændende at se, hvordan udviklingen i kravene til byggeriet så fornemt afspejler sig i de produkter, der bliver fremvist på BYGGERI-messen.

Klimapriserne bliver for femte gang uddelt på BYGGERI’18

Traditionen tro uddeler Danske Byggecentre Byggeriets Klimapriser til de producenter, der på bedst mulig vis har udviklet produkter eller løsninger, der bidrager til at reducere energiforbruget eller påvirkningen af miljøet. I år har der været et rekordantal ansøgere til de prestigefyldte priser. Vi har aldrig oplevet et ansøgningsfelt med så mange nye teknologier, ideer og løsninger som i år. Ansøgningerne har især været præget af innovation inden for cirkulær økonomi og energibesparende materialer.

Der vil vanen tro være tre priser i kategorierne klima, energi og miljø. For Danske Byggecentre er kåringen af vinderne utrolig vigtig, fordi byggeriet er så stor en del af vort samfund, at vores indsats er afgørende, hvis vi som samfund skal bidrage væsentligt til at reducere energiforbruget og passe på vort miljø.

Følg "Den bæredygtige vej"

I år er der mulighed for at følge "Den bæredygtige vej", hvor man igennem BYGGERI-messen app’en bliver guidet igennem messen fra stand til stand blandt de nominerede firmaer til Byggeriets Klimapriser.

Derudover har vi samlet alle vores nyheder, messekatalog, udstillere og events i BYGGERI-messen app’en. Som besøgende på BYGGERI’18 vil du kunne finde interaktive halplaner, hvor du med et enkelt tryk på en stand, vil få adgang til indgående information om den pågældende udstiller, og få vist vej hen til standen.

Find inspiration sammen på BYGGERI’18

Det er kun naturligt at det er landets byggecentre, der afholder BYGGERI-messen, for det afspejler vores rolle i byggeriet. Vi er bindeleddet mellem håndværkerne og producenterne. Og som traditionen byder sig, har landets byggecentre også i år, inviteret deres mest loyale kunder med på BYGGERI-messen.

Byggecentrerne gør en stor indsats for, at det i høj grad bliver en inspirationstur for alle håndværkere. På BYGGERI-messen kan man på en dag se 300 forskellige byggematerialeleverandører til byggeriet, der alle viser de nyeste produkter og løsninger inden for byggeri, med fokus på grøn teknologi og bæredygtige byggematerialer frem. Derfor er det også en glimrende mulighed for at blive inspireret sammen – og måske udveksle erfaringer og gode råd om, hvilke produkter, der skal hjem i sortimentet i det lokale byggecenter.

Herfra skal samtidig lyde en opfordring til håndværksmestrene. Husk at invitere jeres svende med. Det er vores klare erfaring at BYGGERI-messen er utrolig værdifuld for netop svendene, fordi det er en sjælden lejlighed til at få overblik over producenterne og mulighederne, og samtidig bidrager messen til at lægge fundamentet til et værdifuldt netværk for fremtiden.

Vi håber, at BYGGERI’18 bliver en lige så stor succes som det plejer at være, og det er med stor glæde, at vi byder velkommen i MESSE C i Fredericia den 13. til 16. marts 2018.

Hjertelig velkommen til fire begivenhedsrige messedage på BYGGERI’18.