ForordResponsive image

Palle Thomsen, Adm. direktør


Velkommen til BYGGERI’23

Efter Corona-smittespredningen sidste år - og af hensyn til udstillere og besøgende - blev BYGGERI’22 udskudt til 2023. Endelig bliver dørene igen slået op til BYGGERI-messen i MESSE C i Fredericia fra 21. til 24. marts 2023. BYGGERI-messen er som altid stedet, hvor de nyeste idéer og bedste produkter fremvises for byggeriets fagfolk. Der er med rette altid høje forventninger til Skandinaviens vigtigste byggeri-messe, og dette lægger naturligvis et vist forventningspres, som vi håber, at vi endnu engang kan leve op til. I alle tilfælde glæder vi os til at byde hjertelig velkommen til spændende og begivenhedsrige, 4 branchedage på BYGGERI’23 i MESSE C.

Byggeriets showroom

BYGGERI-messen er showroom for hele branchen. Branchens førende materialeproducenter vil være til stede og vil overfor den øvrige del af byggebranchen præsentere nye innovative produkter, så man ved selvsyn og egne hænder kan få dokumenteret deres egnethed. Lige fra messen for første gang slog dørene op, i 1985, har BYGGERI-messen været et udstillingsvindue for branchens absolut førende leverandører – og sådan vil det fortsat være. I år vil der være særligt fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi, og det vil som altid være spændende at se, hvordan udviklingen i kravene til byggeriet, så fornemt afspejler sig i de produkter, der bliver fremvist på BYGGERI-messen.

I år bliver en helt ny pris uddelt på BYGGERI’23

I år uddeler Danske Byggecentre en helt ny pris - nemlig PRISEN EFFEKTIVT BYGGERI 2023. EFFEKTIVT BYGGERI 2023 er en pris, som Danske Byggecentre uddeler for første gang ved BYGGERI’23 i marts.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og hædre de virksomheder, der er med til at:

  • Fremme udviklingen af energibesparende byggevarer og løsninger
  • Sætte fokus på optimering af ressourceforbrug
  • Understøtte bedre, mere effektive processer i byggeriet

Find inspiration sammen på BYGGERI’23

Det er kun naturligt, at det er landets byggecentre, der afholder BYGGERI-messen, for det afspejler vores rolle i byggeriet. Vi er bindeleddet mellem håndværkerne og producenterne. Og som traditionen byder sig, har landets byggecentre også i år inviteret deres mest loyale kunder med på BYGGERI-messen.

Byggecentrerne gør en stor indsats for, at det i høj grad bliver en inspirationstur for alle håndværkere. På BYGGERI-messen kan man på en dag se 300 forskellige byggematerialeleverandører til byggeriet, der alle viser de nyeste produkter og løsninger inden for byggeri med fokus på grøn teknologi og bæredygtige byggematerialer. Derfor er det også en glimrende mulighed for at blive inspireret sammen – og måske udveksle erfaringer og gode råd om, hvilke produkter, der skal hjem i sortimentet i det lokale byggecenter.

Herfra skal samtidig lyde en opfordring til håndværksmestrene. Husk at invitere jeres svende med. Det er vores klare erfaring at BYGGERI-messen er utrolig værdifuld for netop svendene, fordi det er en sjælden lejlighed til at få overblik over producenterne og mulighederne, og samtidig bidrager messen til at lægge bunden til et værdifuldt netværk for fremtiden. Vi håber, at BYGGERI’23 bliver en lige så stor succes som det plejer at være, og det er med stor glæde, at vi byder velkommen i MESSE C i Fredericia den 21. til 24. marts 2023.

Hjertelig velkommen til fire begivenhedsrige messedage på BYGGERI’23!